Kop van Waal

Wie is de Groene Weerd?

Ontwikkelingscombinatie De Groene Weerd is een samenwerking van Synchroon en BAM Wonen

Wie is Synchroon?

Wij worden gedreven door het maken van mooie gebouwen in en bij de stad waarbij zingeving, gebruik en schoonheid elkaar tot in detail versterken. Gebouwen die op positieve wijze impact hebben op mens, natuur en maatschappij en écht het verschil maken.
Met onze creativiteit, kennis en kunde creëren wij mooie gebouwen en omgevingen die een blijvende waarde hebben voor de stad. Waarbij zingeving, gebruik en schoonheid onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

De wensen en behoeften van mogelijke kopers en van geïnteresseerde groepen, vormen al vroeg de basis waarop wij aan de slag gaan. Wij leggen ons oor graag te luister en geven onze ogen goed de kost in de wereld om ons heen.

Om tegemoet te komen aan uw wensen denken we bovendien vooruit. Nieuwe woongebieden worden altijd met oog voor de toekomst ontwikkeld. Zodanig dat veranderingen op termijn mogelijk zijn en dat we zorgvuldig met de beschikbare ruimte om gaan. Dat vinden wij duurzaam.

Synchroon Maak het verschil

Wil je meer weten over Synchroon?

Bezoek dan de onze website.
Synchroon.nl

Wie is BAM Wonen?

BAM Wonen staat voor premium kwaliteit tegen de beste prijs. Met innovatieve, duurzame en onderscheidende producten en diensten zetten we de toon in de wereld van wonen. Dankzij onze kennis, schaal en integrale aanpak maken we aangenaam wonen toegankelijk voor iedereen.

Samenwerking is wat ons drijft. Door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van onze (toekomstige) bewoners, opdrachtgevers en partners, garanderen we topkwaliteit wonen. En daar profiteert iedereen van. Vandaag én morgen.

Welkom bij BAM Wonen. Welkom thuis.

Wil je meer weten over BAM Wonen?

Bezoek dan de website.
Bamwonen.nl

Contactpersoon

Kop van Waal - Marielle van der Heiden - Synchroon

Mariëlle van der Heiden
Medewerker Verkoop

Synchroon

Zoekvenster sluiten