Kop van Waal

Homestudios begeleiding

Begeleiding op weg naar je nieuwe thuis

Als je al wel eens een nieuwbouwwoning hebt gekocht, weet je het als geen ander; onderweg naar je nieuwe thuis valt er heel wat te kiezen. Gelukkig sta je er niet alleen voor: Homestudios begeleidt je. Met alle informatie en inspiratie die je nodig hebt, met handige online middelen, de juiste specialisten en een inspirerend experience center.

Mijn Homestudios

De mogelijkheden van jouw favoriete bouwnummers ontdek je straks op Mijn Homestudios voor de Kop van Waal. Dat doe je door de voor die bouwnummers beschikbare opties te bundelen in woonontwerpen. Van grotere opties zoals een uitbouw of een dakkapel en een compleet uitgeruste keuken tot extra lichtpunten en aansluitpunten in een ruimte naar keuze; op Mijn Homestudios krijg je snel inzicht in alle mogelijkheden en bijbehorende kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.

Daarnaast ook de te gebruiken link naar Mijn Homestudios voor Kop van Waal fase 2:

Naar Homestudios

Mijn Homestudios voor kopers

Heb je het koopcontract getekend? Dan ontvang je een inlog voor Mijn Homestudios voor kopers. Hier heb je direct online contact met je woonadviseur, vind je een persoonlijke planning en een forum waar je alvast kennis kunt maken met je toekomstige buren en andere buurtgenoten. Woonontwerpen maak je nu alleen nog specifiek voor je eigen woning: dé perfecte voorbereiding voor je bezoek aan het Homestudios experience center.

Inspiratie en creatie

Tijdens je bezoek aan het Homestudios experience center helpen de woonadviseur en een keukenspecialist je bij het maken van keuzes uit alle de beschikbare mogelijkheden voor jouw woning. Met de juiste expert op het juiste moment, krijg je de beste hulp die er is. Het gaat tenslotte om jouw nieuwe thuis!

De keuzes die je maakt komen overigens écht tot leven In het Homestudios experience center. Een Kennisstudio vol informatie, een Inspiratiestudio met elf (!) volledig afgewerkte en ingerichte voorbeeldwoningen, een Kookstudio en een Creatiestudio waar je keuzes maakt voor jouw nieuwe thuis. Eenmaal thuis kun je alles rustig nalezen en bekijken op Mijn Homestudios. Schiet er thuis nog een aantal vragen te binnen? Jouw woonadviseur staat online altijd voor je klaar.

Dit is mijn thuis

Je merkt het; Homestudios is er speciaal om jou en andere toekomstige bewoners te informeren, inspireren en begeleiden onderweg naar een nieuw thuis. We gaan het leuk maken; vanaf het oriënteren op een nieuwe woning tot en met het moment dat je een trotse nieuwe woningbezitter bent. Zodat je straks, als je heerlijk woont, kunt zeggen: “Kijk, dit is mijn thuis!

Zoekvenster sluiten