Kop van Waal

Koopwoningen in Tiel

In Kop van Waal in Tiel hebben Synchroon en BAM in totaal 107 comfortabele nieuwbouwwoningen in een park ontwikkeld. De koopwoningen in Kop van Waal bestaan uit diverse types: eengezinswoningen in korte en langere rijtjes, herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en half vrijstaande woningen. In de derde fase, ook wel Kop van Waal Exclusief genoemd, komen daar nog 10 vrijstaande, dijkwoningen bij.

Stedenbouwkundig Plan

Het stedenbouwkundig plan van Kop van Waal zit speels en tegelijkertijd ingenieus in elkaar. De eengezinswoningen staan losjes gegroepeerd in het woonpark. Per woonveld wordt de toegang voor de auto, de fiets en de voetganger duidelijk aangegeven met bijvoorbeeld een verdraaiing in de kap van de woningen. Heldere zichtlijnen op de Echteldsedijk worden vanuit het woonpark gemarkeerd in de kap, gevel of in de erfafscheiding. Woningen aan de buitenranden van het plan krijgen een zogenaamde Delftse stoep om de overgang van openbaar naar privé te markeren. In het centrale park krijgen de woningen een veranda. Daar geniet je, terwijl de kinderen in het park spelen, van een kopje koffie. Groene beukenhagen of schanskorven worden als erfafscheiding in de woonvelden gebruikt.

De auto kan of op eigen terrein of langs de lanen worden geparkeerd of op korte afstand van de woning in één van de zogenaamde parkeerkoffers. Dat zijn kleinere parkeerplaatsen die door bijvoorbeeld een groene haag uit het zicht worden onttrokken. Wel de lusten, niet de lasten.

Alle woningen uit fase 1 zijn verkocht! In fase 2 is er nog slechts 1 woning beschikbaar.

Heb je interesse?

Op dit moment is er nog slechts 1 woning beschikbaar in fase 2. Het actuele aanbod van de 10 dijkwoningen vind je terug onder: Dijkwoningen.

Bekijk fase 2 Ontdek de Dijkwoningen

Zoekvenster sluiten