Inschrijving gesloten.

Kop van Waal

Koopwoningen in Tiel

Laatste aanbod uit fase 1

In Kop van Waal in Tiel ontwikkelen Synchroon en BAM in totaal 107 comfortabele nieuwbouwwoningen in een park. De koopwoningen in Tiel bestaan uit diverse types: eengezinswoningen in korte en langere rijtjes, herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en half vrijstaande woningen. In de derde fase komen daar nog dijkwoningen bij.

Stedenbouwkundig Plan

Het stedenbouwkundig plan zit speels en tegelijkertijd ingenieus in elkaar. De eengezinswoningen staan losjes gegroepeerd in het woonpark. Per woonveld wordt de toegang voor de auto, de fiets en de voetganger duidelijk aangegeven met bijvoorbeeld een verdraaiing in de kap van de woningen. Heldere zichtlijnen op de Echteldsedijk worden vanuit het woonpark gemarkeerd in de kap, gevel of in de erfafscheiding. Woningen aan de buitenranden van het plan krijgen een zogenaamde Delftse stoep om de overgang van openbaar naar privé te markeren. In het centrale park krijgen de woningen een veranda. Daar geniet je, terwijl de kinderen in het park spelen, van een kopje koffie. Groene beukenhagen of schanskorven worden als erfafscheiding in de woonvelden gebruikt.

De auto kan of op eigen terrein of langs de lanen worden geparkeerd of op korte afstand van de woning in één van de zogenaamde parkeerkoffers. Dat zijn kleinere parkeerplaatsen die door bijvoorbeeld een groene haag uit het zicht worden onttrokken. Wel de lusten, niet de lasten.

Het woningaanbod

Op dit moment zijn er nog 2 woningen beschikbaar. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

1 beschikbaar

Type E - Twee-onder-een-kapwoningen

€ 200.000 tot € 460.000
Twee-onder-één-kap
155 m2 tot 158 m2
4 kamers
Bekijken
  • 1Te koop
  • 0Optie
  • 52Verkocht
#
Filter je woonwensen
Prijs
0 - €200.000
Woningtypen
M2
Kamers
Zoekvenster sluiten