Kop van Waal

Dijkwoningen Tiel

Luxe dijkwoningen in Tiel

Wonen op een unieke plek

De prachtige, kwalitatief hoogstaande en energiezuinige dijkwoningen zijn gelegen in de gebiedsontwikkeling Kop van Waal. De dijkwoningen hebben een prachtig weids uitzicht over het natuurgebied de Uiterwaarde de Waal en de gelijknamige rivier. De natuur is hier letterlijk naast de deur.

De uiterwaarde zijn een buitendijks natuurgebied. Hierdoor is er zekerheid dat het uitzicht wijds blijft. Qua architectuur is aan de woningen een luxe uitstraling meegegeven en hebben zoveel mogelijk verblijfsruimtes uitzicht gekregen over het prachtige natuurgebied. In het ontwerp zijn natuurlijke kleuren en natuurlijke materialen gebruikt om het aan te laten sluiten bij de sfeer en het karakter van de omgeving.

Indicatie koopsom: vanaf ca. € 690.000,- v.o.n.
Woonoppervlakte: ca. 220 m²
Prognose start verkoop: oktober/november 2020

Aanmelden voor Dijkwoningen

Dijkwoningen Tiel

Dijkwoningen Tiel

Luxe dijkwoningen in Tiel

Wonen op een unieke plek

De prachtige, kwalitatief hoogstaande en energiezuinige dijkwoningen zijn gelegen in de gebiedsontwikkeling Kop van Waal. De dijkwoningen hebben een prachtig wijds uitzicht over het natuurgebied de Uiterwaarde de Waal en de gelijknamige rivier. De natuur is hier letterlijk naast de deur.
De uiterwaarde zijn een buitendijks natuurgebied. Hierdoor is er zekerheid dat het uitzicht wijds blijft. In de architectuur is gepoogd om de woningen een luxe uitstraling mee te geven en zoveel mogelijk verblijfsruimtes uitzicht te geven over het prachtige natuurgebied. In het ontwerp zijn natuurlijke kleuren en natuurlijke materialen gebruikt om het aan te laten sluiten bij de sfeer en het karakter van de omgeving.
 
Verwacht vanaf: € 690.000
Verwacht aantal m² vanaf: 220
We verwachten medio oktober te starten met de verkoop!
 
Aanmelden voor Dijkwoningen
 

Toekomstig aanbod

De luxe dijkwoningen zijn verdeeld over de dijk die aan de Uiterwaarde grenst. De dijkwoningen krijgen een garage en ruimte voor twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De dijkwoningen hebben een ruime tuin op het zuiden: volop zon.

De dijkwoningen beschikken over veel vierkante meters die op meerdere manieren benut kunnen worden. De woningen hebben op de begane grond een ruime kamer die op meerdere manieren kan worden ingedeeld. Het is mogelijk om hier een thuiskantoor of praktijkruimte te realiseren. Maar het is ook mogelijk om hier een slaapkamer met eigen badkamer te realiseren voor thuiswonende ouders of kinderen die behoefte hebben aan iets meer privacy.

Bekijk plattegronden

Op de eerste verdieping zijn een ruime woonkeuken en woonkamer te vinden. Deze verdieping kijkt uit over de dijk en staat ook in verbinding met de tuin. Via de tuindeuren is het makkelijk om in de tuin te lopen om daar met mooi weer lekker te eten.
De tweede verdieping is een ruime slaapverdieping. Hier zijn vier ruime slaapkamers te vinden. Daarnaast is er op deze verdieping een luxe afgewerkte badkamer te vinden met separaat toilet.
 

Aanmelden voor Dijkwoningen
 

Heb je interesse? Meld je alvast aan!

Nieuwsbrief

Zoekvenster sluiten