Kop van Waal

Nieuwbouwproject Kop van Waal

Kop van Waal aan kop

Het bijzondere nieuwbouwproject in Tiel ligt letterlijk op koppositie: in de natuur, naast de gezellige binnenstad, en grenzend aan de Echteldsedijk en de haven. Diverse basisscholen liggen op loopafstand, terwijl de middelbare scholen gemakkelijk met het openbaar vervoer of de fiets te bereiken zijn. Buitenschoolse opvangmogelijkheden kun je vinden in de omliggende buurten. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo of de Lidl op nog geen 5 autominuten afstand. Lekker sporten en bewegen? Ook dat kan volop in Tiel. De nieuwe woonbuurt is goed ontsloten dankzij de naastgelegen A15 en het openbaar vervoer. Kortom, een prachtplek in de stad van Flipje!

Natuurlijk en onbezorgd buitenspelen

Doordat het groene centrale park van dit nieuwbouwproject in Tiel volledig autovrij is, vormt zich een natuurlijke en veilige speelplek voor kinderen. Ook aan de randen van de wadi komen zogenaamde speelaanleidingen. Met natuurlijke elementen worden er klim-, klauter- en balanceer activiteiten gecreëerd. Kinderen leren zo inschatten wat ze wel en niet kunnen. Een kliedertafel en een waterpomp mogen ook niet ontbreken. Want als kinderen thuiskomen met vieze kleren dan weet je zeker dat ze een topmiddag hebben gehad!

Alle seizoenen kleur

Natuur vormt de hoofdzaak in Kop van Waal. Rondom het plan worden twee wadi’s aangelegd. De wadi’s vormen groene en functioneel ruimtes. Ze zijn niet alleen een fijne plek om in te spelen en te wandelen, ze vangen ook het regenwater op van de daken en de straten en het kwelwater vanuit de Waal. Kroon op de nieuwe woonbuurt is het centrale park, dat biodivers en ecologisch is ingericht. Omdat bijen heel belangrijk zijn voor onze voedselketen worden in het centrale park een mix aan lage meerstammige bomen en bloesemsoorten aangeplant die een grote aantrekkingskracht hebben op bijen en andere waardevolle insecten. Door de mix van talloze bloesem- en laanboomsoorten, planen, bloemen, mossen en natuurlijk grasland staat Kop van Waal het hele jaar door in bloei. Elke seizoen heeft deze heerlijke plek een andere kleur!

 

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan nu aan als geïnteresseerde en we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen m.b.t. de verkoop van de woningen in Kop van Waal.

IK WIL OP DE HOOGTE BLIJVEN!

Zoekvenster sluiten