Kop van Waal

Annulering ‘Meet & Greet’, start verkoop gaat door!

13 maart 2020 | Nieuws | Kop van Waal

Annulering ‘Meet & Greet’

De ‘Meet & Greet’ in 3 Zussen op donderdag 19 maart a.s. gaat niet door. We volgen hiermee de beslissing (van 12 maart jl.) van het kabinet dat evenementen van meer dan honderd personen worden afgelast, om zo verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Ondanks dat de ‘Meet & Greet’ niet doorgaat, start de verkoop van de woningen wel gewoon op maandag 16 maart a.s. vanaf ca. 15.00 uur online.

We hebben dan ook gekeken naar een alternief om je de mogelijkheid te bieden jouw vragen aan het verkoopteam te stellen en je de verkoopbrochure mee te kunnen geven.
Meer hierover in dit nieuwsbericht.

Verkoop fase 2 start wel!

Vanaf maandag a.s., ca. 15.00 uur, start de verkoop van de woningen in fase 2. Je vind dan op de website heel veel verkoopinformatie en vanaf dat moment kun je je middels het
online-inschrijfformulier inschrijven voor een woning.

Nu de Meet & Greet niet door gaat, zijn er de volgende manieren om je vragen te stellen en de verkoopbrochure te bemachtigen:
Je kunt bellen met of binnenlopen bij Rick Zeedijk Makelaardij en Dolron Rivierenland Makelaars voor meer informatie.

Op de volgende momenten zijn zij hiervoor bereikbaar:

  • Donderdag 19 maart a.s. tussen 19.00 en 20.30 uur
  • Vrijdag 20 maart a.s. tussen 9.30 en 17.00 uur
  • Zaterdag 21 maart a.s. tussen 9.30 en 12.30 uur

Heb je vragen?

Neem dan contact op met onze makelaars.

We hopen je vragen op deze manier goed te kunnen beantwoorden! Ook zal er aanstaande maandag op de website een FAQ te vinden zijn waarin wij de meest gestelde vragen alvast voor je op een rijtje zetten.

Graag benadrukken we dat het voor de toewijzing van de woningen geen verschil maakt of je alle informatie online hebt bekeken, hebt gebeld of langs bent geweest bij één van de makelaars. Ook de momenten van informatie opvragen en inschrijven spelen hierbij geen enkele rol.

Tot slot: Wil je graag wonen in Kop van Waal?

Zorg ervoor dat we uiterlijk op dinsdag 24 maart aanstaande om 12.00 uur jouw online inschrijfformulier hebben ontvangen.

Woningtype V

Eerder hebben wij woningtype B al even uitgelicht, één van de nieuwe typen in fase 2. Het andere nieuwe type dat je in fase 2 tegen komt, is type V. Een unieke, vrijstaande woning met een ruime woonkamer en aparte woonkeuken waar je kunt genieten van al de rust en het groen om je heen.

Het overige woningaanbod in fase 2 bestaat uit:

  • 24 eengezinswoningen, type B
  • 9 eengezinswoningen, type C
  • 10 herenhuizen, type D
  • 6 geschakelde twee-onder-één-kapwoningen, type E
  • 4 twee-onder-één-kapwoningen, type H

Koopwoningen Tiel - Vrijstaande woning Type V - Fase 2 - Kop van Waal

Zoekvenster sluiten