Kop van Waal

START VERKOOP & ‘Meet & Greet”

22 mei 2019 | Nieuws | Kop van Waal

Na de online start verkoop afgelopen vrijdag vond gisteren de ‘Meet & Greet’ plaats. Dat was het moment om vragen te stellen over de nieuwe woningen in Kop van Waal fase 1. Het was een gezellige avond in de 3 Zussen met enthousiaste bezoekers met allerlei vragen over de buurt en de woningen. Wonen in Kop van Waal is erg gewild. Synchroon Ontwikkelaars, BAM Wonen, IMOSS landschapsarchitecten, makelaars van Rick Zeedijk Makelaars en Dolron Rivierenland Makelaars waren hierbij eveneens aanwezig.

Interesse

Voor wie gisteren niet in de gelegenheid was om langs te komen ligt de brochure klaar bij Dolron Rivierenland Makelaars en Rick Zeedijk Makelaardij. Kijk hier voor de contactgegevens. Bij hen kun je ook terecht met al je vragen.

Via deze website kun je je oriënteren op de nieuwe woonbuurt, het mooie, biodiverse park en de individuele woningen. Wil je hier ook graag komen wonen en hier je thuis gaan vinden? Kijk dan ook op www.homestudios.nl/kopvanwaal om te zien welke mogelijkheden er zijn om de woning aan te passen naar jouw woonwensen.

Inschrijven

Inschrijven kan nog steeds! Je kunt je inschrijven voor één of meerdere bouwnummers die je voorkeur hebben. Inschrijven is mogelijk via deze link. De verkoopdocumenten van brochure en prijslijst tot technische omschrijvingen vindt je hier.

SLUITING INSCHRIJVING: MAANDAG 27 MEI 2019, 12:00 UUR

Zorg ervoor dat je inschrijving (via de website) voor 27 mei 2019, 12.00 uur door De Groene Weerd C.V. (Bam Wonen en Synchroon) is ontvangen.

Zoekvenster sluiten